Coaching (particulier en organisaties)

 

Loop je aan tegen vragen op je werk of privé? Ben je toe aan een nieuwe stap? Geen voldoening? Zit je vast in bepaalde patronen? Last van stress of onzekerheid?

Veel mensen lopen in hun privéleven of loopbaan tegen persoonlijke vragen aan. Zoals: 'Welke keuze moet ik maken? Hoe krijg ik meer voldoening? Hoe zorg ik voor een betere werk-privébalans? Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk? Hoe zou ik me meer kunnen ontspannen?'.

Ook organisaties hebben behoefte om medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zoals: 'Hoe zorg ik dat iemand duurzaam inzetbaar blijft? Hoe voorkom ik dat iemand uitvalt? Op welke manier kan ik iemands talenten (nog) beter benutten?'.

In 1 op 1 coachtrajecten ondersteun ik graag bij dergelijke vragen. De coachvraag kan heel divers zijn. Het kan gaan om bijvoorbeeld loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid, leiderschapsontwikkeling of lifecoaching. Ik help om de coachvraag en het doel helder te krijgen, en dit verder te inventariseren. Door dit samen te onderzoeken en er samen aan te werken, krijg je meer grip op je leven.

Ik ben ingeschreven bij NOBCO (beroepsvereniging voor coaches) en beschik ik over de nodige kennis, opleiding en ervaring om je op een zorgvuldige en professionele manier te begeleiden. En ik vind het leuk om te blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling als coach. 

 

Coachingstijl en holistische aanpak

In mijn coachgesprekken ga ik ervan uit je compleet en uniek bent. Jij bent je eigen deskundige over je eigen leven en hebt de antwoorden op je vragen al in je. Ik ondersteun je in je zoektocht door het stellen van kritische (door)vragen, reflectie, het onderzoeken van patronen, en het inzetten van diverse oefeningen. 

Ik ga uit van een holistische aanpak, waarbij we kijken naar het geheel. Daarbij wordt vanuit de coachvraag gekeken naar je denken, voelen en zijn. Deze aspecten  zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door vanuit je totale welzijn en de kern aan je vraag te werken, kom je tot meer veerkracht en wordt je mentaal welzijn vergroot.

Ik gebruik in coachtrajecten diverse methodieken zoals lichaamsgericht werken, systemisch werk, Transactionele Analyse, Voice Dialogue en ACT.

Kenmerkend voor mijn aanpak is:

  • Persoonlijk

  • Vanuit je eigen kracht

  • Reflecterend

  • Oprecht en betrokken

  • Zonder oordeel

  • Doelgericht

 

Interesse? In een vrijbijvend (online) kennismakingsgesprek kan je je coachvraag, doelstelling en verwachtingen aangeven. Indien beide partijen graag verder willen maken we een afspraak voor een persoonlijke intake waarbij we je coachvraag en -doel verder gaan concretiseren. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op. Een coachtraject duurt doorgaans 6 tot 8 sessies, maar dit kan verschillend zijn en de duur wordt aangepast aan de situtatie.

 


Nieuwsgierig geworden? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op!


Voor Je Talent | Nieska Sintemaartensdijk | 06-4149 1358 | info@voorjetalent.nl