Ontwikkeltrajecten voor medewerkers en teams

 

Welke veranderingen maakt jouw organisatie door? Sluiten de kennis, vaardigheden en talenten van medewerkers hierop aan?

Als Adviseur Leren & Ontwikkelen ondersteun ik bij het vorm en inhoud geven aan aan de ontwikkelbehoeften binnen de organisatie. Je vragen kunnen o.a. gaan over:

 

Het ontwerpen van opleidingsprogramma's / e-learnings

Het formuleren van leer- en ontwikkelbeleid

Duurzame inzetbaarheid

Talenten van medewerkers onderzoeken en effectief inzetten

Welzijnsprogramma's

Binden en boeien van medewerkers

 

Medewerkers ontwikkelen voor een flexibele organisatie en benutten van talenten

Organisaties die aandacht hebben voor het ontwikkelen van medewerkers hebben meer succes. Je vergroot hiermee de effectiviteit van je organisatie en het werkgeluk van medewerkers, en je kan mensen beter binden & boeien.

Met mijn achtergrond als organisatiepsycholoog en adviseur Leren & Ontwikkelen heb ik sinds 2003 de nodige kennis en ervaring opgedaan om hierin te adviseren en begeleiden. Naast de analyse en een plan van aanpak, draag ik tevens zorg voor de uitvoering en implementatie. Bijvoorbeeld door een leer- en ontwikkeltraject inhoud en vorm te geven, een opleidingsprogramma te ontwikkelen en implementeren of te adviseren over de invulling van bepaalde leerbehoeften. Dit geeft de mogelijkheid om te sturen op competenties en vaardigheden die de organisatie nu én in de toekomst nodig heeft. 

Talentontwikkeling geldt voor alle niveaus binnen de organisatie. De beste resultaten worden behaald door de focus te leggen op waar mensen goed in zijn. En te (her)ontdekken waar hun kracht ligt en dit verder te ontwikkelen. Als medewerkers weten waar ze goed in zijn, komen zij sneller in actie en zijn zij productiever. Dus focus op de mogelijkheden, kijk waar iemands talenten liggen en behaal de beste resultaten! Dat is goed voor mens én organisatie.

 

Heb je advies nodig bij bovenstaande thema's? Ik help je graag verder. Dus neem contact op!

 

Voor Je Talent | Nieska Sintemaartensdijk | 06-4149 1358 | info@voorjetalent.nl