‘Betrokken, oprecht en volhardend. Gedreven door inhoud en kwaliteit.’

 

Mijn naam is Nieska Sintemaartensdijk en ik heb ervaring op het gebied van leer- en ontwikkeltrajecten binnen organisaties, loopbaanbegeleiding en individuele coaching (L&D / HRD). Na het afronden van de studie Organisatiepsychologie in 2003 aan de Universiteit Leiden heb ik mij gericht op Leren & Ontwikkelen van medewerkers en organisaties. Binnen dit vakgebied ligt mijn persoonlijke interesse en ik word hier altijd erg enthousiast van! Na mijn studie heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van assessments en coaching. Ik ben Coach Practitioner, Master Coach i.o. en ingeschreven bij de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches).

Ik werk graag volgens een pragmatische en doelgerichte aanpak. En met veel focus op kwaliteit, een persoonlijke benadering (maatwerk) en oprechte betrokkenheid.

In mijn aanpak ga ik uit van de positieve en menselijke benadering. Het is mijn overtuiging dat het meer effect heeft om de focus te leggen op talenten, dan om energie te steken in iets waar je kracht niet ligt. Oftewel: 'Het is makkelijker om van een 7 een 9 te maken, dan van een 4 een 6.' Bovendien is het veel leuker, geeft het meer energie en leidt het tot betere resulaten! Ik wil anderen bijstaan om het talent en de mentale veerkracht van zichzelf of van medewerkers te (her)ontdekken, dit verder te ontwikkelen en in te zetten voor meer voldoening en (werk)plezier.

In mijn loopbaan heb ik zowel interne rollen vervuld binnen corporate omgevingen, als bij diverse adviesbureaus gewerkt als externe consultant. In 2019 heb ik de stap gemaakt om als zelfstandige op interim/ZZP basis verder te gaan vanwege de focus die ik daarmee kan leggen op datgene wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg! Ik beleef altijd veel plezier aan het begeleiden van organisaties, teams en individuen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Zie voor aanbevelingen mijn LinkedIn pagina

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op voor een vrijbijvend kennismakingsgesprek!

Voor Je Talent | Nieska Sintemaartensdijk | 06-4149 1358 | info@voorjetalent.nl